Theorie en praktijk van de orthomoleculaire voeding.
Voeding is de basis van onze gezondheid. Zowel preventief als curatief kunnen kwalen en ziekten met de juiste voeding worden aangepakt.
Dit boek gaat over orthomoleculaire voedingsleer en geeft praktische uitwerking er van in de vorm van recepten. 'Orthomoleculair' betekent: de juiste moleculen in de juiste hoeveelheid op de juiste plek. Orthomoleculaire voeding staat voor lichaamsopbouwende voeding die de kwaliteit van het leven waarborgt.
Het doel van de auteur is om een manier van denken en handelen in de keuken te bevorderen, die onze lichamelijke en mentale gezondheid ten goede komt. Door een orthomoleculair voedingspatroon ontstaat er in de eerstee instantie meer energie. Andere positieve gevolgen zijn een beter slaappatroon, een minder opgejaagd gevoel en een verbeterde weerstand. Bacterien en virussen krijgen minder grip op ons.
Dit boek is een stap om verantwoording te nemen voor je eigen gezondheid en kwaliteit van leven.
Birgit de Heij was werkzaam als cateringmanager bij grote bedrijven en leidinggevende in de gezondheidszorg. Nu heeft zij een praktijk als orthomoleculair voedingsdeskundige en pucliceert ze over voeding en gezondheid.
NUR code:
Gezondheid algemeen (860)
Levertijd:
2 a 3 werkdagen
In winkelwagen